Hvad siger loven om firmajulegaver?

Det er altid rart at kunne glæde sine ansatte med en firmajulegave, når kalenderåret får sin ende, og det bliver tid til at lade op til endnu et godt og givende arbejdsår. En firmajulegave vil altid blive værdsat af de ansatte, idet det viser taknemmelighed for deres hårde arbejde og flid i løbet af året. Det kan dog godt være svært at navigere rundt i de mange forskellige regler, der knytter sig til firmajulegaverne. Hvornår bliver medarbejderne beskattet af gaverne, og hvad er maksimumsbeløbet for gaver på et helt år? Dette vil du kunne lære mere om her på siden. Sæt dig derfor til rette og lad os forsyne dig med ny viden.

Så meget må firmajulegaven koste

I 2019 blev loven omkring firmajulegaver ændret. Nu er det muligt at give sine ansatte gaver til en værdi af 1.200 kr. på et år. Overskrider gaverne dette beløb, vil medarbejderne blive beskattet for det resterende beløb. Når det kommer til firmajulegaver, må man dog kun give sine ansatte en gave på en maksimal værdi af 800 kr. Hvis man har givet andre gaver i løbet af året, må det samlede gavebeløb ikke overskride de gyldne 1.200 kr. Gør det alligevel det, er det dog kun de resterende gaver for året, der bliver beskattet og altså ikke firmajulegaven.

Du kan også altid vælge at give dine ansatte en julegave på en værdi af 1.200 kr. og så fravælge andre gaver resten af året. På denne måde er der altså to modeller, du kan følge, når du gerne vil forkæle dine ansatte. Hvilken model hælder du umiddelbart mest til?

Hvor finder man den bedste firmajulegave?

Når du har sat dig ind i de gældende regler på området, så er næste skridt at finde frem til den bedste firmajulegave til dine ansatte. Dette kan være en svær disciplin at mestre, idet alle medarbejdere naturligvis har forskellige interesser, hvorfor det kan være udfordrende at finde personlige gaver til hver og én. Af denne grund foreslår vi dig at lade dine medarbejdere vælge deres gave(r) på egen hånd. Det kan de gøre på https://www.valggaveshop.dk/. Her får de mulighed for frit at bruge et bestemt beløb på lige præcis dét, de kunne tænke sig. På førnævnte hjemmeside finder de lækre produkter fra mærker såsom Kähler, Arne Jacobsen, Eva Trio og mange andre. Vi er sikre på, at dine ansatte vil få en masse glæde og gavn af disse skønne firmajulegaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *