De bedste bøger om jura

Ønsker du at dygtiggøre dig inden for det juridiske felt, så kan læsning af relevante bøger være en fremragende læringsmetode. Hvad end du ønsker at læse bøger, som er i pensum på jurastudiet, eller du blot ønsker at dygtiggøre dig og dykke ned i ét eller et fåtal af emner, så findes der med højest sandsynlighed bøger inden for emnet.

Køb dine jurabøger online

Selvom det kan være fristende at drage ned på det lokale bibliotek, så vil du uden lige finde det største udvalg af bøger om jura online. Hjemmesider såsom Saxo.com og Plusbog.dk har begge et stort udvalg af relevante bøger, hvorigennem du har mulighed for at udvikle dine juridiske kompetencer.

Disse jurabøger må du ikke gå glip af

Afhængig af dine interesseområder, så kan vi anbefale dig at kigge nærmere på følgende bøger:

  • Retsfilosofi – Centrale tekster og temaer (Skrevet af Silvia Adamo, Peter Blume & Stine Jørgensen).
  • Juraens 100 bedste historier – Rettens kulturhistorie fra middelalderen til i dag (Skrevet af Ditlev Tamm)
  • Juridisk Ordbog (Skrevet af Bo Von Eyben)
  • Indledning til tingsretten – Tredjemandskonflikter vedrørende løsøre (Skrevet af Peter Mortensen)

Ovenstående bøger vil være med til at give dig en grundlæggende viden omkring vigtige juridiske aspekter i det danske retssystem.

Undgå at købe bøger om jura i udlandet

Store internationale sider såsom Amazon og Book Depository har et væld af bøger om jura. Problemet er dog, at det ikke er målrettet det danske retssystem, hvorfor du vil have svært ved at anvende din nye viden i praksis. Ønsker du at tilegne dig viden om det danske retssystem, bør du holde dig til danske bøger om jura.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *