Firmabil? Dette skal du vide

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Indlægget er betalt

Når du starter et nyt firma op, så er det aldrig helt til at vide, hvordan det kommer til at gå. Hvis du er heldig, så kommer virksomheden til at blomstre op og trives. Går det mindre godt, så kan du risikere at blive nødt til at dreje nøglen rundt. Dén risiko skal du være villig til at løbe.

Men forhåbentligt virker din forretningsplan, og du kan se, hvordan dit firma vokser. Det betyder for eksempel, at der kommer flere medarbejdere til. Der løber flere penge i kassen, og du kan købe mere udstyr og er måske også nødt til at udvide til andre og større lokaler. Og så er der jo dét med firmabiler.

Derfor kan en firmabil være en god idé

En firmabil er langt fra det første, du som firmaejer bør anskaffe dig. Når du begynder at drive virksomhed, er der naturligvis ting, som er vigtigere. Men når du begynder at komme oven vande og have lidt overskud på kontoen, så er det en af de første ting, du bør anskaffe. Det skal du af følgende grunde:

  • Det er en luksus, som dine ansatte vil elske
  • Det gør transport til møder, events og lignende meget nemmere
  • I kan nemmere fragte produkter og materialer fra et sted til et andet

Lej før du køber

Der er faktisk fordele ved at have en firmabil, næsten uanset hvilken type virksomhed du driver. Nogle brancher gør selvfølgelig mere brug af biler end andre, men det er ikke desto mindre en lækker ting at kunne tilbyde dine ansatte lige meget hvad.

Er du alligevel i tvivl, så kan det være en rigtig god idé at tage en prøveperiode, hvor du lejer en bil til dit firma. På den måde kan du afprøve, om det er noget, der fungerer for jer. Du kan høre dine medarbejdere, om de får den brugt, og om det er en glæde for dem at have bilen. Du kan lease en bil nemt og billigt hos focusflex.dk.

Husk forsikring på din leasede bil

Skulle du alternativt vælge at lease en bil privat, så har du selvfølgelig ansvaret for bilen i den periode, som du lejer den. Derfor er det enormt vigtigt, at du tegner en forsikring til din kommende bil.

Til det skal du bruge et godt forsikringsselskab. Der er mange om buddet, men nogle af de bedste og billigste løsninger finder du online. Her kan du også læse om krav og vilkår, inden du træffer en endelig beslutning. Som udgangspunkt vil vi råde dig til at tegne en kaskoforsikring.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]