Derfor er det fornuftigt at tegne en ejerskifteforsikring

Betalt indlæg

Uanset om du skal købe eller sælge et hus videre, så er det en rigtig god idé at tegne en såkaldt ejerskifteforsikring. Hvis du i øjeblikket er på udkig efter et nyt hus eller måske bare har overvejet at sælge dit hus videre, så anbefaler vi herfra, at du læser med i denne artikel. Her sætter vi nemlig fokus på, hvad en ejerskifteforsikring er, og hvad den dækker.

Hvad er en ejerskifteforsikring?

En ejerskifteforsikring er ganske enkelt en forsikring, som både køber og sælger af et hus kan tegne, inden salget af et hus træder i kraft. En sådan forsikring bliver tegnet, for at både køber og sælger undgår at skulle betale for eventuelle udbedringsprojekter på huset, når salget er trådt i kraft. Der gælder dog den regel, at forsikringen kun dækker de udbedringer af skader på huset, som der ikke er blevet beskrevet i tilstandsrapporten, da huset blev overdraget. Opstår der derfor skader på huset, der kan føres tilbage til tilstandsrapporten, så kan hverken sælger eller køber gøre brug af ejerskifteforsikringen. Dette er meget vigtigt at have in mente.

Fordele ved at tegne en ejerskifteforsikring

Når man tegner en ejerskifteforsikring, så er man, som nævnt, godt dækket ind, hvis der skulle opstå skader på huset, som ikke kan føres tilbage til den oprindelige tilstandsrapport. Af denne grund anbefales det både til sælger og køber at tegne en sådan forsikring, der kan dække omkostningerne for eventuelle udbedringer på huset. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om, hvilke typer forsikringer der er på markedet i dag, så kan du med fordel tage et kig på dette eksempel på en billig ejerskifteforsikring ved at følge linket. Et godt overblik er guld værd.

Gør dit hus klar til salg

En anden måde hvorpå du kan undgå at komme ud for større reparationsprojekter på dit solgte hus, er ved at investere lidt i vedligeholdelsen, inden det kommer på boligmarkedet. For eksempel kan det være en super god idé at investere i nye vinduer til dit hus, således at husets værdi vil stige, når det kommer på markedet. Et hus med nyrenoverede tage og nye vinduer stiger nemlig klart i popularitet på diverse bolighjemmesider.

Hvis du er interesseret i at gøre dit hus endnu bedre stillet på boligmarkedet, så tøv endelig ikke med at tage en snak med din ejendomsmægler. Her kan du nemlig altid forhøre dig omkring, hvad du kan gøre for, at dit hus bliver klar til salg, samt hvordan værdien af huset kan forøges. Her vil du med garanti få en masse nyttig viden omkring, hvordan man kan gøre et hus salgsklart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *